Gratis Bordenhanger en bordenstandaard alles voor uw TIN Rotterdam

Publicatie Datum: Januari 19, 2019
  • Lokatie: Zuid-Holland, Rotterdam, Netherlands

Bordenhangers en bordenstandaard voor uw TIN.Borden en schalen ophangen t/m 61 cm groot met bordenhangers en bordenstandaards zie ons diverse aanbod.
Hang uw tinnen borden en ander tinnen servies mooi en goed op met bordhangers of gebruik een bordenstandaard, tegelhangers om het goed en mooi te presenteren. U vindt ze bij ons.

Bestel uw bordenhangers eenvoudig online via de link onderaan deze tekst / pagina

Ook alle ander materialen om te presenteren, tegellijstjes, lijsten, frameboxen, servies (service) en schilderij ophangsystemen.


Schilderij ophangsystemen zijn er in diverse modellen en kleuren verkrijgbaar. Groot en klein, met of zonder verlichting verkrijgbaar, maar ook die u als kabelgoot kunt gebruiken, voor bijvoorbeeld uw boxen, deze kunt u ook prima aan dit systeem ophangen.
Kortom met schilderij ophangsystemen is meer te doen dan u denkt en het ziet er ook nog eens super mooi uit!

Nooit meer gaten in de muur. Ophangsystemen compleet nu ook met verlichting en led verlichting.
Deze systemen zijn ook te gebruiken om een fotowand te maken, uw wenskaarten op te hangen etc.
Verfraai u huis, werkruimte, tentoonstellingsruimte, met een ophangsysteem.
Nooit meer boren of een spijker in de muur slaan. U kunt snel wisselen en in alle richtingen verschuiven, zonder de muur te beschadigen.

Er zijn schilderij ophangsystemen voor wanden of plafonds. Ook voor systeemplafonds, met montage op de kantlatten. Ook zijn er mogelijkheden deze schuin te monteren, bijvoorbeeld in het trapgat.

Voor ons grote aanbod en product informatie verwijzen wij u graag naar onze website. Bellen mag ook natuurlijk. Vraag een offerte aan of bestel via onze website. Afhalen (op afspraak) kan en toesturen in Nederland en Belgiƫ is ook mogelijk.

Bijna alle artikelen los verkrijgbaar (zonder minimale afname).


schilderij ophangsystemen stas, beurs artikelen, lijsten, memo, poster strips,schilderijrails, schilderij ophangsystemen arti teq, schilderijen ophangsysteem artitec, memo rail, poster snap, magneet hangen, ophangrails, ophangsystemen,lijsten en wanddecoratie, kunst of etsen en gravures ophangsysteem.

Kan ook worden gebruikt voor het ophangen van tegels (o.a. tegels met spreuken).

Ook geschreven als; bord hanger, borden hanger, bordhangers, hangers, bordenhangers, bordhanger, bordenspanner, ophangen wandbord, hanger wandbord, tegelhanger, tegelhangers, tegel, bordenstandaard

Gebruik een handig ophangsysteem. Bekijk nu de vele mogelijkheden op onze website!
(Producten en artikelen zijn via de website te bekijken en te bestellen zie de link op deze pagina)


Wij zien u graag op:


Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Reacties

    Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)