19.95 € ACSI campinggids Europa 2016 Hendrik-Ido-Ambacht

Publicatie Datum: September 24, 2016
 • Lokatie: Zuid-Holland, Hendrik-Ido-Ambacht, Netherlands

De Campinggids Europa 2016 van ACSI geeft een actueel overzicht van maar liefst 8500 campings in 30 Europese landen. Ideaal ter voorbereiding op uw vakantie of onderweg. De campinggids is te verkrijgen met en zonder DVD met extra informatie.Gedetailleerde informatieDe gids bevat per camping betrouwbare informatie over onder meer ligging, richtprijzen, routebeschrijving en voorzieningen. Deze gegevens zijn in kaart gebracht door een ACSI-inspecteur waarvan de naam bij elke camping wordt genoemd. Bij vragen kan met de desbetreffende inspecteur contact worden opgenomen.Veel gebruiksgemakACSI werkt in de beschrijvingen van campings met cijfers en letters, waaraan u snel en eenvoudig kunt zien of er bepaalde voorzieningen op de camping aanwezig zijn. Zo staat de G voor campings die geschikt zijn voor gehandicapten, de W staat voor wintersport campings en de N geeft aan of naturisten terecht kunnen. Ook is het handige Match2Camp toegevoegd aan deze gids. Hiermee ziet u in een oogopslag of een camping bij u past.Met of zonder DVDDeze campinggids is met of zonder de Campinggids Europa DVD verkrijgbaar. Op deze DVD vindt u de informatie van de gids in detail. U kunt inzoomen op kaarten, gebruik maken van de routeplanner, videofilmpjes bekijken en bij het invoeren van uw voorkeuren direct zien welke camping bij u past. Systeemeisen: Windows XP SP3/Vista/Windows 7/Windows 8, 1024 x 768, dvd-speler. De dvd werkt alleen op een Windows computer en werkt niet op een Apple (tablet of mac) of ARM tablet (Windows RT)Inclusief ACSI CampingCard t.w.v. €15,95!Bij deze gids krijgt u de ASCI CampingCard 2015 gratis meegeleverd. Op vertoon van deze kaart krijgt u bij meer dan 2900 Europese campings hoge kortingen in het laagseizoen.


Naast deze aanbieding heeft De Wit Schijndel nog veel meer artikelen en interessante aanbiedingen. Natuurlijk alles snel en betrouwbaar geleverd. Of breng een bezoek aan onze winkel in Schijndel met een enorm assortiment kampeer-, tuin- en sportartikelen!De Wit Schijndel is niet zomaar een winkel; het is een wereld van 70.000 m² aan ideeën voor uw vrije tijd en vakanties! Alles wat u nodig heeft voor uw sport- of vakantieavontuur vindt u bij een van onze gespecialiseerde afdelingen.De Wit verkoopt alle bekende topmerken met daarnaast verschillende eigen merken. Hierdoor kunnen wij kwaliteit bieden voor iedere portemonnee!


Let op de getoonde prijzen kunnen vanaf prijzen zijn!


Wilt u meer informatie over dit product of direct bestellen in onze webshop? Klik dan op onderstaande link:


Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • reisgidsen
  2.50 €
  reisgidsen
  Reisgidsen Renkum
  2.50 €

  Marco Polo reisgids AndalusieInfoboekjes en kaarten van steden in Andalusie

 • NIEUW kleine campings / gids anwb 2016; in verpakking
  Reisgidsen Maassluis
  8.00 €

  dubbel gekregen. zit nog in plastic verpakkingkleine campings/  campinggids 2016 van anwb.kost nieuw 12,95. 8 euro bij afhalen11,65 bij opsturen

 • Lonely Planet Chile & Easter Island
  Reisgidsen Lochem
  Gratis

  Isbn: 174059116


Reacties

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)