Gratis Excellent hypotheekadvies en ook nog spotgoedkoop Breda

Publicatie Datum: September 27, 2016
 • Lokatie: Noord-Brabant, Breda, Netherlands


Ons excellent hypotheekadvies bestaat uit 4 delen:


1. Het voorbereiden van uw gesprek.
Onder de kopjes Hypotheek berekenen en Hypotheekadvies vindt u vele rekenmodules, waarmee u diverse berekeningen kunt maken, maar waar u ook kunt zien wat wij zowel voor als na het passeren van de hypotheek voor u doen.


2. Wij werken op basis van het concept Excellent Adviseren. Onze werkwijze bestaat uit:
oriënteren, informeren, adviseren,  hypotheekvergelijkingen, hypotheekbemiddeling en jaarlijks onderhoud en advies. Naast het berekenen van de maandlasten brengen wij ook de financiële hypotheekrisico's in beeld. De hypotheekrisico's zijn: overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, echtscheiding en pensionering. Ook uw toekomstverwachtingen nemen wij mee, want dat kan ook financiële invloed hebben, zowel positief als negatief.
 
3. Het beschrijven van de toekomstige overheidsmaatregelen die in behandeling zijn. Het zijn er nogal wat en één ding is zeker overheidsmaatregelen kosten altijd geld. Het is van belang dat u weet wat er kan gaan gebeuren en op welke termijn, zodat u een verantwoorde analyse kunt maken.


4. Ook na het passeren blijven wij u jaarlijks adviseren. U kunt denken aan het renteadvies. Daarnaast maken wij ook jaarlijks een nieuw hypotheekadviesrapport. In het rapport stellen wij vast of u nog steeds een verantwoorde hypotheek heeft.


Voor een hypotheekadvies rekenen wij € 1.250, waarbij u tot €  250 korting kunt opbouwen als u een aantal formulieren zelf invult. Het uitsluitend bemiddelen kost € 150.
Voor het doorgeven van ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn en het jaarlijks maken van het rapport rekenen wij  € 75 euro per jaar. Door middel van onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van belangrijke financiële ontwikkelingen. Hebben wij al eerder voor u bemiddeld dan kan de relatiekorting oplopen tot maximaal 
€ 500.
 
BTW
Het gezamenlijk uitvoeren van hypotheekadvies en bemiddeling is btw vrij. Op hypotheekadvies alleen is btw verschuldigd en bemiddeling alleen is ook btw vrij.
Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • Vergelijk & sluit voordelig uw verzekeringen
  Hypotheken en Verzekeringen Almere
  Gratis

   Voordelen van verzekeringsconcurrent.nl Concurrerende premies. Meestal direct verzekerd.  Snel en eenvoudig vergelijken & afsluiten.  Kosteloos opzegservice.  Kosteloos verhaa...

 • Hypotheek met BKR en 0% rente
  Hypotheken en Verzekeringen Groningen
  Gratis

  Een hypotheek met BKR afsluiten en 0% rente betalen? Dat is mogelijk. Kijk op de website bij de pijltjes en lees meer ...

 • advies belastingaangifte verzekering pensioen hypotheek
  Hypotheken en Verzekeringen Tilburg
  50.00 €

  Bent u het overzicht kwijt bent waar u nou allemaal voor verzekerd bent, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kom bij u thuis uw polismap opschonen en leg u uit waar u nou p...


Reacties

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)