39.00 € Zitzak vulling 400 liter Rotterdam

Publicatie Datum: Januari 9, 2019
 • Lokatie: Zuid-Holland, Rotterdam, Netherlands


Zitzak vulling 400 liter


Je kunt kiezen tussen nieuwe of gerecyclede EPS-parel zitzak vulling.

Nieuwe EPS-parels

 • Nieuwe EPS-Parels hebben een perfect ronde vorm
 • Spierwit, reukvrij, schoon en droog
 • Dezelfde zitzak vulling als in de A-merk zitzakken
 • Diameter EPS-parel: ca. 3mm t/m circa 4mm
 • Gerecyclede EPS-parels

 • Millieuvriendelijk
 • Spierwit, reukvrij, schoon en droog
 • Voordeligste oplossing voor je zitzak
 • Grootte van EPS-parels: variërend van 2-6mm
 • Hoeveel zitzak vulling heb ik nodig?

  [[TXTBLOK][1524][Rekentooltje]]

  Tips bij het vullen van je zitzak


  Tip 1:
  Doe het samen. Bij een redelijke opening van de te vullen zitzak of poef, kun je de zak met vulling overschudden. Eén persoon houdt de opening van de zitzak goed open. Vervolgens giet de ander rustig de vulling in de zitzak. Belangrijk: werk rustig, als je het even snel wilt doen, gaan er vaak EPS-parels verloren.

  Tip 2:
  Als je niet al teveel vulling hebt (230 liter max) is het ook handig om de vulling uit de zak over te scheppen in een grote emmer. Vul de emmer voor driekwart en giet het daarna in de te vullen zitzak of poef.

  Tip 3:
  Bij het vullen van meer dan 300 liter is het handig om een buisje/kokertje (bijvoorbeeld een PVC pijp) in de zak te plaatsen, deze dicht te knopen met een stukje touw of tape. Vervolgens kun je de (PVC) buis in de te vullen zitzak of poef plaatsen en het overgieten, zonder geknoei!

  Wat weegt zitzak vulling?
  100 liter zitzak vulling weegt ongeveer 1kg.

  Hoe groot is een zak met zitzak vulling?
  Een zak zitzak navulling van 100 liter is ongeveer 2x zo groot als een vuilniszak.

  Wat is zitzak vulling precies?
  Zitzakvulling bestaat uit EPS-parels, ook wel EPS-korrels genoemd. EPS staat voor Expanded Polysterene, het is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit talloze kleine korreltjes (parels). EPS-parels is de beste kwaliteit voor zitzakvulling, ze gaan het langste mee en zullen veel minder snel inklinken dan andere soorten vulling.

  De EPS parels (ook wel EPS korrels genoemd) zijn niet slecht voor het milieu en geven niet af. Ze nemen ook niets op, dus ook geen water. Het bestaat voor 98% uit lucht en voor 2% uit grondstof (polystyreen). EPS-parels zijn niet giftig, ze zijn ook niet schadelijk bij eventuele inname (kinderen). Uiteraard ook zeker niet aan te raden. EPS-parels zijn tevens uitstekend in het absorberen van schokken en isoleren. In veel huizen zitten daardoor ook EPS-korrels verwerkt (piepschuim).

  Last but not least, vanwege haar eigenschappen vormen de parels zich naar het lichaam, waardoor het bij uitstek geschikt is om eens lekker te ontspannen.

  Een hele zitzak vullen:
  In de meeste zitzakken zit een ritssluiting waardoor de vulling bij te vullen is. Wij raden aan de zitzak te vullen in ruimte waar het makkelijk op te ruimen is, als je het in een woonkamer met een kleed doet, zit alles waarschijnlijk onder de EPS-parels.

  Je zitzak een beetje bijvullen:
  Wil je er alleen een beetje vulling bij doen, in plaats van alles vernieuwen? Doe dit dan op gevoel, bestel 100 liter en kijk wat voor jou het lekkerst zit. Het is voor ons niet in te schatten hoeveel volume er nog in je zitzak zit, ook is het een kwestie van smaak, de een vindt het fijn als je zoveel mogelijk wegzakt, de ander wil iets meer steun.

  Het bijvullen van de zitzak is vrij gemakkelijk. Na ongeveer een jaar is het raadzaam 100L zitzak vulling te bestellen.

  Je kunt dan door middel van een simpele emmer, de vulling overscheppen (tip: vul de emmer voor 3/4 met vulling, anders wordt het een rommel) en giet het voorzichtig in de binnenzak van de zitzak.


  Neen contact op met de aanbieder Deel   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • De ideale zitzak! nu met laagste prijs! Bekijk nu!
   Zitzakken Rotterdam
   Gratis

   De zitzak Elly Binnen 1 à 3 werkdagen geleverdVoel je vrij als een vlinder. Als een zachte cocon vormt Elly zich om je heen. Het resultaat is een comfortabele en gezonde zithouding...

  • zitzak
   Gratis
   zitzak
   Zitzakken Almere
   Gratis

   Fat Boy zitzak kleur groen

  • Ibiza Medium "outdoor" ronde gele zitzak
   Zitzakken Maastricht
   89.00 €

   Comfortabele ronde gele zitzak van LC-outdoorkwaliteit die in Nederland wordt geproduceerd. Gratis verzending en binnen enkele werkdagen in huis! Waarom deze ronde zitzak? - De hoe...


  Reacties

   Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)