49500.00 € recreatie eiland scheendijk loosdrechtse plassen loosdrecht Apeldoorn

Publicatie Datum: Oktober 3, 2016
 • Lokatie: Gelderland, Apeldoorn, Netherlands

Heerlijk recreatie eiland van 2000 m2 land en water, waarvan circa 250 m2 land (50 x 5 meter) en de rest betreft bijbehorend water eromheen in de Kievitsbuurt bij Scheendijk aan de Loosdrechtse Plassen. Het betreft feitelijk 2 kavels, waarbij de ene 13 are en de andere 7 are is (inclusief water), die bijeen zijn gevoegd (maar splitsbaar).


NB: in slechte staat van onderhoud, moet nodig beschoeid worden (is geen verplichting) en de vissteiger is gammel. Het opknappen van het eiland is prijzig. Houd rekening met een extra investering van zo'n 35K (weet ik door offertes), het is 4 meter diep en dat is veel materiaal. Aan de andere kant, je hebt geen jaarlijkse canon zoals bij vrijwel alle recreatie in Loosdrecht het geval is, want de grond is van jou.


Wij beleven er heel veel plezier aan in de helaas te weinige momenten dat we er zijn. En daar zit de crux. Het eiland is heerlijk en zoekt mensen die er meer tijd voor hebben. Om te vissen, te zwemmen, te barbequeen, te varen of wat je ook allemaal op de Loosdrechtse Plassen wilt doen. Want je vaart vanaf het eiland zo de plassen op, terwijl je er met een duw tegen de wand bij van Heusden bent, want er ligt slechts 20 meter water tussen de kade en het eiland. Dat overbruggen wij met een vlot die aan de kade bij van Heusden ligt. Het is het eerste eiland na de rietgedekte huisjes bij van Heusden, zie foto van google maps.


Wij slapen zelf op de boot (hier is een pleziervaartuigontheffing voor) en/of in een tent, dat is van 1 april tot 1 november geoorloofd. Er staat dus geen huisje op, maar wel een schuurtje (mag volgens nieuwe bestemmingsplan een iets grotere schuur van 2 x 3 worden, maar dus geen huisje). Het eiland heeft water en electriciteit. 


Naast de schuur hebben we een steigerhouten buitenkeuken, een schommelbank, een picknicktafel, aanlegplaatsen, er staat een met hout beplakte dixie op en de twee beuken staan precies op 'hangmat-afstand'. 


Wie heeft zijn vakantie nog niet geregeld of wil naast zijn drukke bestaan een plek om even helemaal te ontspannen, wij horen het graag.


Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • Prachtig bos eiland in de natuur van Uithoorn
  Kavels en Percelen Enschede
  69000.00 €

  Aan de rand van de mooie plaats Uithoorn bevindt zich dit mooie bos perceel in de vorm van een eiland in de buurt van het natuurgebied "De Geerpolder".Omringd door allemaal weiland...

 • Realiseer je eigen vakantievilla op prachtig recreatiepark
  Kavels en Percelen Nijmegen
  75000.00 €

  Op een mooi recreatieterrein ligt deze kavel langs de bosrand van het park aan de Bosruiterweg 25 in Zeewolde. De kavelgrootte is 1.077 m2. Hier mag een recreatiewoning/villa gebou...

 • Ruime bouwkavel in dwingeloo aangeboden
  Kavels en Percelen Breda
  177500.00 €

  Hierbij bieden wij een ruime bouwkavel aan in het buurtschap Eemster op steenworp afstand van het mooie Dwingeloo in het bosrijke Drenthe.De kavel is ongeveer 1425 m2 groot en ligt...


Reacties

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)