63.95 € Acupressuur en thermotherapie Climson Zen kussen Climsom,Aerosleep Alphen aan den Rijn

Publicatie Datum: Januari 21, 2019
 • Lokatie: Zuid-Holland, Alphen aan den Rijn, Netherlands
Acupressuur en thermotherapie Climson Zen kussen Climsom,Aerosleep

Welzijn op een nieuwe manier.
 Ga per dag 20 tot 45 minuten op deze mat liggen om alle voordelen van deze niet-invasieve Acupressuur te ervaren :
Het vrijkomen van Endorphine en andere neurotransmitters en neuromodulators ( met hun bijkomend pijnstillend effect ). Met spierontspanning, zowel als bloed- en lymfe circulatie en cellulaire oxygenatie.
Al na een paar minuten ervaart u een relaxed gevoel ( zowel lichamelijk als geestelijk). Spanningen verdwijnen en u voelt zich de gehele dag plezierig en ontspannen. Als u de mat \'s avonds gebruikt kan het u ook helpen om snel in slaap te vallen.
De Acupressuur mat wordt zeer aanbevolen door mensen die last hebben van rugpijn en arthritis. De Acupressuur mat helpt direct om de pijn te verlichten en zorgt voor een optimale stroom van voedingsstoffen en zuurstof naar alle wervels, daarmee een snelle start makend met het proces van herstel en aanpassingen.
Acupressuur is geschikt voor iedereen, voor jongeren, ouderen….vergelijkbaar met Yoga is Acupressuur een hulpmiddel dat kan bijdragen aan een gezonde geest in een gezond lichaam, ontspannen te blijven en pijn kan bestrijden op een natuurlijke en niet-invasieve wijze.
Veel onderzoeken tonen de voordelen van Acupressuur aan : slapen, rugpijn, angsten, zware benen, gebrek aan energie, er zijn talloze ziekte\'s waarbij Acupressuur betekenisvolle positieve resultaten heeft laten zien.
De Acupressuur mat Climsom Zen is gemaakt van natuurlijk, onbehandeld katoen en organische vezel van de kokosnoot terwijl de pressuurpunten gemaakt zijn van het niet giftige, niet allergische ABS ( Acrylonitril-butadieen-styreen). U krijgt de mat verpakt in een stoffen zak met een gedetailleerde gebruiksaanwijzing. De mat kan zowel met als zonder het Acupressuur kussen worden gebruikt.
Volhouden!
De meeste gebruikers melden dat ze wat tijd nodig hebben om te wennen. De tijd daarvoor kan variëren van 1 tot 7 dagen. U kunt tijdens de eerste sessies pijn voelen, maar geef niet op! Er is geen risico op letsel en u zult snel het de voordelen van acupressuur ervaren!
 Goed samen te gebruiken met deAcupressuur mat Climsom Zen. Beiden tegelijk aangeschaft geeft een prijsvoordeel.

Kenmerken
Nieuw
JA
Verzenden, Thuisbezorgd
JA
Climsom,Aerosleep


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder

Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • Fez wollen plaid BrahmsMount
  Overige Herenkleding Zoetermeer
  499.95 €

  Een wollen throw geweven van een 17,5 micron dunnen wollen draad van onze Amerikaanse fabrikant Brahms Mount . Verpakt in een doorzichtige plastic zak met rits. De maat is 122x183 ...

 • BrahmsMount Border Twill katoenen plaid
  Overige Herenkleding Zoetermeer
  349.95 €

  Meer dan 20 jaar geleden ontwikkelde onze Amerikaanse fabrikant Brahms Mount een katoenen stof die vandaag wordt erkend als de meest comfortabele en mooist samengestelde katoenen p...

 • Daphnee satijnen kimono
  Overige Herenkleding Zoetermeer
  119.95 €

  Blanc des Vosges maakt deze prachtige satijnen kimono die past bij een op aanvraag te bestellen satijnen katoenen dekbedovertrek.