46.50 € Core Max Core Max Core Max Rotterdam

Publicatie Datum: Januari 21, 2019
 • Lokatie: Zuid-Holland, Rotterdam, Netherlands
Core Max Core Max Core Max

Buikspieren trainen, slechts 8 minuten per dag! Lees nu snel meer over een nieuw revolutionair systeem dat speciaal ontworpen is voor het trainen van een slanke taille en sterke buikspieren: de Core Max! Dubbel effectieve buikspieroefeningen De kracht van de Core Max wordt aangedreven door veren en bieden weerstand in beide richtingen. De oefening is gefocust op de boven, midden, lage en zij buikspieren. U doet hiermee een dubbele workout in minder tijd. Core Max geeft 8 verschillende spierversterkende fitnessoefeningen in slechts 8 minuten per dag. Om het effect van uw training te vergroten ontvangt u in het pakket een voedingsgids met gezonde recepten. Extra fitnessoefeningen Naast het trainen van uw buikspieren, biedt de Core Max ook de mogelijkheid om uw armen, schouders, triceps, benen en billen te trainen. Tijdens de oefening voor uw dijen kunt u begeleidende push-ups doen die het effect van uw workout vergroten. Een cardio-workout voor maximale vetverbranding terwijl u zit. Gemakkelijk op te bergen De Core Max heeft 3 weerstandsniveaus. Ideaal wanneer u net begint met sporten. Naar gelang uw vorderingen kunt u de weerstand aanpassen naar een zwaarder niveau. Na de training vouwt u het apparaat op zodat u hem overal kunt opbergen.

Kenmerken
Nieuw
JA
Verzenden, Thuisbezorgd
JA
Core Max
Core Max
€ 79.95
€ 46.5
JA U bespaart € 33.45
Gratis thuisbezorgd
1 2
30 dagen bedenktijd


Voor Aankopen, Vragen of Meer informatie: Artikelen Kopen of Contact aanbieder

Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • wegwerp Alcoholtester
  Gezondheidsproducten en Wellness Groningen
  4.35 €

  Deze lichte alcoholtester is ideaal wanneer u door Frankrijk reist, omdat een alcoholtest verplicht is bij u te hebben. Dit is het goedkoopste alternatief.

 • Goedkoop
  5.99 €
  Goedkoop
  Gezondheidsproducten en Wellness Groningen
  5.99 €

  Deze sleutelhanger is een alcoholtester die een indicatie geeft van uw alcoholgebruik. Drie led-lampjes geven een promillage weer. Ook nog een extra lampje.

 • Alcoholtester Sleutelhanger met Mondstuk
  Gezondheidsproducten en Wellness Groningen
  18.49 €

  Deze sleutelhanger is een digitale alcoholtester die direct op het door led verlichte scherm een indicatie geeft van uw alcoholconsumptie.