28.70 € Dunlop Force Ti squashracket (Gratis verzending) Lochem

Publicatie Datum: Oktober 8, 2016
 • Lokatie: Gelderland, Lochem, Netherlands


Gratis verzendingScherp geprijsd squashracket voor beginners Ga je voor het eerst squashen? Dan kun je kiezen voor een huurracket of beginnen met dit model van Dunlop. De Dunlop Force Ti is geschikt voor beginners, relatief licht (195 gram) en heeft een head-light balans. Dit laatste houdt in dat het squashracket geschikt is voor een allround speelstijl. Het Dunlop-squashracket beschikt over prachtig design: twee zijdes die in de grip samen komen. Het oranje-zwart valt bovendien ook behoorlijk op. Met het scherp geprijsde Dunlop-racket wordt verder een 3/4-hoes meegeleverd. Deze maakt het meenemen makkelijk en beschermt bovendien het squashracket tegen beschadigingen. De belangrijkste specificaties Hieronder vind je de belangrijkste eigenschappen van dit Dunlop-racket:Gewicht: 195 gramLengte: 68,6 centimeterOppervlakte blad: 500 cm²Materiaal: AluminiumSpeelstijl: allroundBalans: head-light, oftewel meer controlePrijs onder voorbehoud, voor actuele prijs, zie website. 


Wat u ook zoekt, u vindt het hoogstwaarschijnlijk wel bij experty. Al meer dan 10 jaar richten we ons op de online verkoop van kwaliteitsproducten. Profiteer van:
- Gratis verzending
- 14 dagen retourrecht
- Professioneel advies en service


Klik voor meer informatie op onderstaande link:
Neen contact op met de aanbieder Deel 

 

Gerelateerde aanbiedingen

 • Dunlop squash racket
  Squash Gorinchem
  Gratis

  Dunlop Rev Power squash racket, nooit gebruikt. Handvat nog in plastic. Met Dunlop Sports hoes. Foto op aanvraag.

 • 40% Korting Prince Pro Sovereign Squashracket squash
  Squash Landgraaf
  89.95 €

  TOPSPORTSHOP: - Snelle, duidelijke service - Verzending met DHL en PostNL - krankzinnige kortingen tot maar liefst 75% !! 40% Korting Prince Pro Sovereign squashracket Zeer PROFESS...

 • squashracket
  15.00 €
  squashracket
  Squash Heemskerk
  15.00 €

  te koop squash racket merk Dunlop pulse c25bijna niet gebruikt. te koop wegens niet meer kunnen uitoefenen van de sport.


Reacties

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)